21 Ağustos 2009

1 Günlük Emre Olma Klavuzu (sadece talimatlara uyun)


erken kalk.omlet ye.çay yap.onu iç.

ertan seni arasın. bi yere çagırsın.en yakın arkadasların canlı müzik yapıyo olsun.orda yeni ayrıldıgınız kız arkadasınla karsılas.geril.annen de yanında olsun.


arkadasını saçlarını değiştirdiği için tanıyama. sonra da senin onu görmezden geldiğini sansın.sonra da yüzüne bakmadan kaçsın gitsin. sonra da strese gir. miğden ağrısın baya baya. ayran iç iyi gelir desinler.iç.iyi gelir gibi olsun ama işe yaramasın. gömlek giymiş ol. ispanyadan arkadasın gelmiş olsun hasret gider. annenle rock n roll yap. twist twis twiste gel. 


hayvan gibi bi turistin arrrğ rğrr şeklinde amerikan aksanına mağruz kal. çorbayı içerken pideleri içine doldurup iğrenç bi şekilde içsin. sizin gruba katılmak için can atsın. sonra ayrılırken sarılsın.


sonra arkadaslarınla pek de sevmediğin bi eve git. miğdenin ağrısı artsın.ordan kalk yiğite git. korku oyunu oyna. irkil. save falan et. sağ tuşa bas büyü yap. yerdeki şeyi al.silah değiştir falan. derken bi de bak saat 7 olsun. poğaça hayal et. bulama. hayal et.


ron mueckten bahset.konu konuyu açsın. kendini pazarla. napıyorum diye sor. sonra vazgeç.sonra bi daha pazarla. sonra şeker ye. sigara iç.mutlu ol. ve yayınla!


(ah bi de otobüste yanınızdaki kızın habire öksürmesi de gerekiyor)

Hiç yorum yok: