10 Eylül 2009

Vantilatör ve Ben


3 çok fazla gürültülü,1 çok yetersiz. 2 en ideal vantilatör oranıdır benim için. neden bilmiyorum ama beni ısıtan veya sogutan cihazlara karşı bi sempatim var. Daha önce dışmekan sobaları hakkında da yazı yazmıştım. şimdi ona göz gezdirdim. Eskiden daha sakin yazılar, daha tutarlı yazılar yazıyormuşum. Şimdi biraz şımarık hissediyorum kendimi. Son günlerde artan yazı sayımla birlikte artan bir ukalalık da baş gösteriyor.

O yüzden bir süre yazmayabilirim . Kendime karşı bir tavır alıyorum.

Ne? ha tamam. tamam. az önce kendini begenmişler kurulu yönetiminden aradılar. Kurucu üye yapıyolarmış beni. Ayrıca Kendi kendime tavır alıcagım konusundaki söylemleri de duyup çok kızmışlar. O yüzden yazmaya devam etme kararı aldım şu 30 saniye içinde.


Bazı şarkıları dinlerken sadece benim için farklı bir tınısı varmış gibi hissediyorum. O şarkıyı yapan adamın bile sahip olamayacagı bir duyguyu tatmışlık var üzerimde şuan.


Onun dışında vanilyalı duş jelinin de hoş koktugunu söyleyebilirim. tarçınsız olanları.


Vantilatör sürekli bi sağa bi sola bakıyor. Göz göze geldiğimiz anlarda hemen kaçırıyor bakışlarını. Ensesine bi tokat yapıştırsam sabitlenicek aslında. Farkında bunun. Hava atmayı biliyosun ama gözümün içine bakamıyosun daha!


Tek bir ünlem işaretiyle duyguyu anlatabilmek ne nice bir güzelliktir.


Şu an televizyonda Mehmet Turgut var. Ünlü fotografçı. Aynı zamanda hiç konuşmadıgım facebook arkadaslarımdan biri. Bundan 2 yıl önce çok hoş işler yaptıgı için dikkatimi çekmişti. Ama en sonunda piyasa onu alıp Bengü klipleri çekmeye zorladı. Tarkanın dilli düdüğü gibi oldun mehmet paşa. Sempatik bıyıkların ve tavırların kurtaramaz seni. Halbuki iki yıl önce ''ulan adam çok derin duyguları tablo gibi işliyo fotograflarında'' diye bakmıştım sana. Şimdiyse bir gökhan özen tadı alıyorum . Vanilya dururken.



Bende avustralya doları var.


seks.!

4 yorum:

merve limon. dedi ki...

bende de.

senin annen de şişko mu?

Emre Tanrıverdi dedi ki...

benim annem fit =) (bu blogu okuyo o yüzden şişko olsaydı bile diyemezdim )

Adsız dedi ki...

Bazı şarkıları dinlerken sadece benim için farklı bir tınısı varmış gibi hissediyorum. O şarkıyı yapan adamın bile sahip olamayacagı bir duyguyu tatmışlık var üzerimde şuan.

bunu ben yazmış olabilir miyim? sen ben misin?

Emre Tanrıverdi dedi ki...

evet ben senim