31 Ekim 2009

Rüyama giren esrarengiz saatçi ve maceralarım.


Çok sevdiğim bir saatim vardı. Hırsıza kaptırmıştım. Dün de böyle şıkır şıkır giyinmiş işe gidiyordum. Kolumdaki saat yoksulluğu bir anda bir zamanlar üstümdeki takıma cuk diye oturabilecek bir saatimin oldugunu ve ''baba saati bu'' şeklinde bir ergen filtresiyle takmadığımı hatırlattı.

Evet baba saatiydi o o zamanlar ama şuanda kolumda olmalıydı o saat, zaten 22 yaşında yeniden ''abi'' olmanın verdiği bir babamsı duygu içine girmişken, gömleği süveteri de çekmişken yadsımayacaktım bu baba saati olayını.

Her neyse bütün gün boyu kolumda olmalıydın guess! kolumda olmalıydın! şeklinde yakardım. O saati 16. yaş günümde benim için çok özel olan konur amcamdan almıştım. Ölmeden yememeniz gereken yemeklerden birinin yapıcısıdır aynı zamanda üvey babam olur kendisi.

Yatağıma yatıp rüya alemine geçtiğimde bir adam bana yaklaşıp, ''pissst, saatinin nerde oldugunu biliyorum, İzmire gittiğinde sevinç pastahanesine ilk gittiğin gün kırmızı kazaklı çay içen adamı bul. O adam takıyor şu an o saati. '' dedi . Ve abi dur bi dakika dememe kalmadan kaçtı benden.

Ben rüyamdaki o adama kafa atmak istedim çünkü sinir olurum aceleyle esrarengiz bir şey söyleyip kaçan kahramanlara. Ulan nereye gidiyorsun? Açıkla bi olayın tamamını.

''Açıklamak için vaktim yok . Şimdilik sadece bunu bil'' şeklinde açıklamalar yaparak kaçan bütün bilim kurgu filmi yaşlı bilgeleri, profesörler...

Savaş alanında bulunan ve tam destek birlik geldiği an'a kadar yaşamayı başarmış , ancak en önemli kısma gelince ölen adamlar! Sizlerden nefret ediyorum. Esrarengiz olucam diye hemen kaçıyorsunuz ya da ölüyorsunuz. Yoksa ensenizden tutup nerde lan o saat diycez diye korkuyorsunuz.

Sizce de öyle değiller mi sevgili okurlar? Sizce de öyle değiller mi?

Değiller. dediğinizi duyar gibi oluyorum.

Bence de .


Üstümdeki pozitif enerji patlamasının sebeplerini bir ara siz degerli türkü severlerle paylaşmak isterim. Şimdilik esen kalın.

seks.!

3 yorum:

Turist dedi ki...

eğer ölmeselerdi belki esrarengiz olmazlardı.

Emre Tanrıverdi dedi ki...

esrarengiz olucam diye ölüyorlar durduk yere! sinir oluyorum

Turist dedi ki...

ben rüyamda böyle bir şey görsem daha farklı bir anlam yüklerdim kesin,
kırmızı kazak: beğenip de almadığım.
pasta: tatlı krizi
saat: derse çook geç kaldım, uyaan..

şimdi bu rüyayla maceraya atılıp, o pastaneye gidip, kırmızı kazaklı bir amca göremeyince hayal kırıklığına uğrayabilirsin fakat ben olsam, o kırmızı kazağı alırdım, üstüne pasta yerdim, dersi de asardım.. :)