24 Ocak 2009

Bi solukta yazarım bazen.Bu da öyle bişey.

damak güzel bi çikolata.

bazen sigara içtiğimi unutuyorum.sonra bi anda hatırlıyorum.o zaman bi sigara yakmanın keyfi çok güzel oluyo.

piç olamadım hiç.özendim bi dönem.ne piç çocuk yhaa..

karizmatik de olmadım.kasmak gerekiyor sanırım.kassam olurum ama keyif alamıycam o zaman.

twilight ı izledim. romeo ve julliet'in modern dönem kaotik fantastik ögelerle yeniden çekilmiş bir uyarlamasından ibaret.başarılı olmasındaki sebep sanırım şu dönem moda olan bir simetrik yapıya sahip çocugun başrolü oynaması. bunun yanı sıra filmin çok eksiği vardı.bence tabi.

ayrıca az önce kendimi eleştirmen gibi sunarken biraz çekindim.ulan artistlik yapıyo bu haa. diceksiniz diye.ama şu da var şimdi bunu okuyan kişi sayısı çok diil.bakıyorum hit ime .toplam 500 falan şimdiye kadar.bu 500 kişiden beni tanıyan 100 kişi olsa.onların da yarısı götü kalkık yorumlarıma bi garip baksa..hmmm.tamam.saçmalamaya başladım yine.sabahladım çünkü canım benim.ehahaha hadi bakalım!!

mikrofonların üstündeki süzgeçleri yemek istemişimdir hep.o süngerleri yemek istiyorum.

ayrıca beğenmek zorunda da diilim twilight ı!sie!!

çok acayip bi projeye başladık. yakında geliyo...

bu arada ben gidiyorum galiba şaka maka?

seoul dan modellik teklifi aldım! evet bu da başıma geldi.güney koreli eski kız arkadasımın modellik ajansı olan bi tanıdıgı bana ulaştı. yüz yapım tam onlarlıkmış.bana çok güzel şeyler söyledi ingilizce.bi havaya girdimki sormayın. güney kore! sana sesleniyorum. beni sizler var ettiniz.orta asyadan göçerken bişeyler olmuştur eminim.

bu arada taaa ordan beni arıyolarsa ne kadar vahim durumları düşünün:D google a korean handsome guy yazdım.çok içler acısı durumlarla karşılaştım görsellerde.

bıyıklarımın olmayışı ,üst dudagımın pek hoşuna gitmedi sanırım.bi garip bakıyo bana.yeni kesilmiş bıyık boşluğu var bende.bilenler bilir o garip, uzun, hafif manidar boşluğu.yaşanmışlığı süzgeçleyen bıyıkların altında saf kalmış o çocuksu bölge. en son 3-4 ay önce tam olarak gün yüzü gören o bölüm.sanki benden 3-4 ay genç duruyor. evet.

güneş gözlüğümü çıkartıp balkondan güney kore halkını selamlıyorum.bi elimde konyak. diger elimde siglo 5 (hayvan gibi purolar var ya onlardan) . gitsem mi? =D

puro dedim canım sigara çekti.yakıyorum .yaktım.

sol gözüm uykusuz kalınca küçülüyo.hayko cepkine benziyorum.

cep telefonumun şarjı biterken , uyarı mahiyetinde ses çıkartıp ışıklar yakmasını anlayamıyorum.o enerjiyi sakla .ironik degil mi bu? pilim bitiyo o yüzden ışık yakıp sesler çıkartıyimki(sesler de ince notadan kalına dogru bir armoniyle olunca olumsuz bi durum gibi olsun öyle çıkartıyim dıdıdınınıııı) pilim daha bi bitsin.salak bi aletim çünkü ben.

dogum günümde tunç beni çok acaip bi ortama soktu. teoman,kenan dogulu,yıldız asyalı falan hep beraberdik.teomanın marlborosundan içtim.kutsal kaseye dokundum gibi oldu =P

teoman fanı gibi oldum.hayır ondan diil .aşırı ünlü birinin yanında olunca ,bu durumu öyle güzel kotarmalısınki ezik olma . Sanki az önce madonnayla sevişmişsin edasıyla bi özgüvenle durmalısın orda. hiç dinlemesen de takmasan da normal hayatında. o anda bi böyle havaya girmelisin. hahh teo,kenan..


yeni ayrılanlara : Koop-koop island blue

sponge bob u ve şirinleri birleştirip bi çizgifilm yapsınlar istiyorum.

kolaların gazı kaçmasın istiyorum

biralarımız ısınmasın istiyorum

sigaralarımızı kül tablasında unutup küllerin kopmadan duruşunu farketmeyelim istiyorum.


kafkas dansı yasaklansın istiyorum.

son olarak uyumalıyım diyorum.

uyumalıyım.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

seni ısırırım ben !

Unknown dedi ki...

emre tanrı verdi ya da tanrıverdi...ne kadar da entelektüelsin...bu kadar çok şeyi nası' bilebiliyosuun...süpersin, tapıyorum sana...keşke ben de senin gibi olabilseeem...

Emre Tanrıverdi dedi ki...

fak