04 Eylül 2009

Benim Süper 16.Yaş günüm


My sweet sixteen diye bir televizyon programı var. Ordaki herkesi- ama herkesi, Esenler Otogarına götürüp bırakasım var . 30.000 sterlinlik mücevher seçerken bir anda kendilerini orda bulsunlar istiyorum. Gar lokantasında tabildot yemek ısmarlarım onlara. Camide bi de namaz kıldırdık mı adam olurlar gibi geliyor bana. (dini espriler yaparken gerilmek caiz midir hocam? )

(koltuk altındaki buruşukluk iğrenç bişey)(benim koltuk altım bu kızınkini döver)



Bir kaç gündür bir özel üniversiteyle burs görüşmesi içindeyim. Tam da kayıt dönemi olduğu için içerde bir sürü veli var. Devlet üniversitesine kayıt yaptırırkenki atmosferi hatırlıyorum da. Burası tam bir embesil ordusu. Anne- Babalarını kollarına takıp başarısızlıklarını paraları sayesinde başarıya dönüştürebileceklerine inanan , kendine güvensiz bir nesil.Hepsinin şekil yerinde. İçler boş. Özel okulda okuyan arkadaslarımı tenzih ediyorum. Herkes bu şekilde değil. Genel tablo bu.


SSK sırasında beklemek de can alıcı yanlarından biriydi bu günün. Arkamda okuma yazma bilmeyen amca ve önümde sigara içmek için sırasını tutmamı isteyen libidolu teyze. İkinizin arasında kalmak benim için sıra beklemekten daha yorucuydu. Aslında aranızdan çekilsem belki ikiniz birbirinizi nötrlerdiniz. Ama yapamadım. Arka tarafımdan gelen -hiç ilgimi çekmeyen sohbet . Ve ön tarafımda ince davidoff sigaralı teyzenin rujunun kokusu. Evet ruj kokusu! sürekli ruj tazeleyerek kokusunu salıyordu etrafa. Gucci Rush ın o ağır ağdalı havasında bir ruj kokusu bu.

Evet huuoop! şimdi yukardakilere göre aşağıdakilerden hangisi doğrudur.

a-)sırtım ağrıyor biraz.

b-)ülker çikolatalı gofreti dışarda bırakıp erimesine sebep olan bakkalar öldürülmelidir(.bütün dudaklarım ellerim çikolata oldu şuan.)

c-)müzik setim karınca kafasına benzediği için mutluyum.

d-)Satranç rakibi bulamıyorum izmirde.

e-)seks ! !

4 yorum:

dı best endı biiğst annovn dedi ki...

çikolata pis kokar.

Emre Tanrıverdi dedi ki...

hiç de bile.

dı best endı biiğst annovn dedi ki...

eriyen çukulata ellerine buştıydı ya hani kokladın mı o elleri.öeh pis kokuyor ahan cidden bak.
bu koku küçük çocuklarda yaygındır.belkide bu yüzden sevmiyorum onları.

Emre Tanrıverdi dedi ki...

kokmasına izin vermeden hepsini yalıyorum ben.(cinsel göndermeli yorum)