06 Eylül 2009

Porno ve Babane Leblebisi

Biraz sonra bahsedeceğim konuları hatırlamamı sağlayacak bir arkadasımla karşılaştım dün. Oturup bira içtik güzel güzel. Ortaokuldaki arkadaslarımzdan falan bahsettik. Evet konumuz ergenlik ve babane leblebisi.

Orta okul 3 e geçtiğim dönemler, hormonlarımın beni tamamen ele geçirdiği ve 5 er saniyelik kısa videoların zihnimde yarattığı büyük çalkantılarla birlikte gelen ergen duygularımın en yoğun yaşandığı dönemler.Sanırım 14- 15 yaşlarıma denk geliyor. O zamanlar yetişkin içerikli yayınlara ulaşmak günümüzdeki kadar kolay değildi.

Cine 5 in gece 12 den sonra Playboy kuşağına geçerken reklam ve gaza getirme niyetiyle şifresiz yayın yaptığı 10 saniyenin değerini benim kuşağım iyi bilir. Ne rezil ne embesil bir dönemdi bu! Annemin beni kısık gözlerle o yayınları izlerken yakalayıp,'' Gözlerini bozucaksın , istersen abone olalım'' deyişiyle birlikte biten otoriteme mi yanayım yoksa Cine5 yetkililerinin hiç bir amacı olmayan bu yayın tekniğini kullanarak gencecik ergen çocukların beyinlerini mahvetmesine mi kızayım bilemiyorum.

Aynı döneme denk gelen bir süre içinde ortaokuldan bir arkadasımın evinde playstation 1 oynuyoruz. Bir anda benim 5 saniye sandıgım sürecin çok daha uzun olabileceğini ispatlayan bir cd yle karşıma geçiyor . Ekrana zumlanarak kitleniyorum.Ve ardından odaya giren babanesinin bize leblebi ikram ediyor!Evet baya baya leblebi getirdi kadın biz orda +18 takılırken. ''İzlemeyin şunları a-yavrum ''diyor kadın. Ve leblebileri koyup gidiyor. Utancın ve cinsel açlığın en yalın halini tattığım bir gün olarak anı tarihimde yer etmiş bir gündü bu.


Peki dün akşam yeni tanıştıgımız birinin, arkadasıma amuda kalkmazsan ağlarım deyip, gerçekten ağlamasına ne demeli? Alkol kötü bir şey sanırım.


Arabayla giderken kırmızı ışıkta duran arabanın içinden size bakan 5 yaşındaki erkek çocukları olur ya? Onların hepsi aynı çocuk gibi geliyo bana.


Hurma yeme olayını ramazan ayına bırakmasak. Hep hurma yesek? Bence hoş bi tadı var yani. Hurma yemek istiyorum.


Dinlediğiniz müziklere renkler atayın. Çok hoş tablolar çıkıyor zihninizde.


Nüfus memuru olsaydım eğer yeni doğan çocuklarına , Berkecan, Gülsu,Alara,Layladalaylay gibi isimler koyan ebeveynlere birer bira ısmarlayıp, Esenler Otogarına götürürdüm .


Veya amuda kalkmalarını da isteyebilirdim. Seni anladım şuan!anladım!


Seks diye bitirecek enerjide bir yazı oldugunu hissedemedim bi an için. O yüzden seks meks yok.




Peksimet.!

Hiç yorum yok: