24 Eylül 2009

Zeplin Pilotu, Ben ve Torbalı Muhtarı






Bir süre yazamayabilirim .

Bunu bilin. Bilgisayarım yok artık. Ama bu demek değildirki yarın yazmıycam. Her şey olabilir. Kafama bir bigudi düşüp yukarı baktıgımda üstüme yağan bigudiler görebilirim. Bunun kaynağı az önce motoruna kuş kaçmış bir zeplinin içinde bulunan tonlarca bigudi kolisinin havada parçalanması sonucu yağmur oluşturması da olabilir. Ve o bigudi taşıyan zeplinin pilotuyla koyu bir sohbete girip hayat hakkında her şeyi konuşabiliriz. Bu konuşmanın sonucunda ''hayatta en önemli şey sağlık'' sonucuna varabiliriz. Ve en kötüsü de ''nem'' diyerek titrek ellerimizi birleştirip güzel bir french kiss in ardından torbalı ilçesine gidip muhtarlarıyla Curling oynayabiliriz.

Bilmeyenleriniz için curling:

Bir ağırlık buzda kaydırılıyor. iki tane de fırçalı amcamız buzu eriterek yavaşlamasını, yön değiştirmesini sağlıyorlar.

Torbalı ilçesi muhtarı, bigudili zeplin pilotu ve ben olarak oluşturduğumuz curling takımına rakip arıyoruz. Bilginize.


oh ye!


(Hayal gücü editi: her pilot erkek değildir.bu hikayedeki pilot, sarışın, raybanli, köprücük kemikleri dikkat çekici oranda zarif bir kadın olarak tasvir edilmiştir. her ne kadar sarışınlara karşı bir duruşum olsa da bu hikaye sarışın pilotla hayal edilsin.)


seks.!


3 yorum:

Elizaphelia© dedi ki...

bi kaç adette benim odama düşsün, rakip olabilirim ama önce materyalleri görmem lazım.
Nasıl bir duruştur bu? -bi sarışın olarak sormalıydım.-
dum.

Emre Tanrıverdi dedi ki...

böyle pek ilgilenmiyo havalarındayım sarışınlarla.

Elizaphelia© dedi ki...

Bu da bi yöntem tabiki