15 Ekim 2009

Klavye tıkırtısı ve sonuçları


Nutellayı çok seven insanların, nutella konusunda ''en çok ben anlayıp, seviyorum'' edasındaki beğenilerini her yerde belirtmeleri konusunda sosyolojik bi araştırma yapılmasını talep ediyorum. Markayı en çok sahiplenen ben olmalıyım şeklindeki çıkışın bir sebebi olmalı.




yazının geri kalanını bu videoyu başlatarak okuyun istiyorum. olur mu?

Louis Armstrong & Danny Kaye - "Oh When The Saints" from Simone Snaith on Vimeo.


Dün uydu yayını konusundaki yazımdan sonra nazar değmiş olacakki bu gün hiç bir kanalı izleyemiyorum. Valla porno izlemiycem diyen gözlerle kumandayı elime alıyorum. Ama bana mısın demiyor. Bozuldu sanırım ayarı.


Ayar oldum diye bir şarkı var. Çok seviyorum.



Kendi kendinin fotografını defalarca aynı açıdan, web cam aracılığıyla çeken bir arkadaşım var facebookta. Psikolojik bir takım sebepleri olmalı bu davranışın.


45 derecelik açıyla masum bakış- Emo olma kriteri.

Usb sticklerinin kapaklarını kaybetmeyen insanlar! Sizler bu hayatta muvaffak olacaksınız. Çok mühim yerlere geleceksiniz. Köydeki dedeleriniz sizin ne kadar ehemmiyetli biri olduğunuz konusunda konuşacaklar. Bizse kapakları kayboldugu için steril hissetmediğimiz usb sticklerimizi sizin tertemiz laptoplarınıza sokarken sizleri tedirgin edicez. Atın ölümü arpadan olacak!



Osmanlı ordusunun en ön saflarında Deliler olurmuş hep. Bu deliler en önde allah ne verdiyse yardırarak saldırırlarken arka sıralarında tokatçılar olurmuş. Ve şu meşhur Osmanlı Tokadı'nı patlatıverirlermiş düşmana. Tokadı yiyen düşman moralman çöktüğü için gerisi kolay oluyordur heralde. Ben mesela tokat yersem gözlerim sulanır sinirden. Uzun süredir tokat yemediğim için şuandaki tepkim ne olur bilmiyorum ama. Yeni çeri bir tanıdığınız varsa bu konuda bir deneme yapabiliriz. Ne de olsa 100 küsür yaşında adam olmuştur o tanıdıgınız. Acıtmaz.



Bu gün de yazımızın sonuna geldik. tekrar aynı saatte buluşmak dileğiyle efendim.



seks.!

2 yorum:

e. dedi ki...

yazının geri kalanını video açıkken okuyunca eldeki saksofanla son kelimeyi ilişkilendirdim.sevgüler.

Emre Tanrıverdi dedi ki...

garip bi durum tabi