06 Eylül 2009

Tanışma yaraları ve Mandolinin hazin öyküsü


Yeni tanışılan ortamlarda birbirine vücudundaki yara izlerini , benlerini göstermek diye bir şey var. Kim en çok yaraya , dikişe, fatalitiye sahipse o daha çok görmüş geçirmiş sayılıyor.En az yara bereli olanaysa hayattan nasibini alamamış burjuva çocuğu gözüyle bakılıyor. Ben de bu sosyal statümü arttırmak adına bu yazıyı yazdıktan sonra koluma bacagıma bi kaç küçük yara vermeyi düşünüyorum. Sırf Ayçalara, Mervelere, Melislere gösterebileyim diye. (Ayça merve ve Melis rastgele seçilmiş isimler olarak gayet sıradan isimler gibi lanse ediliyor ya burda. o yüzden özür dilerim) (Hassasım çok)

Bir de şu durum var ki içler acısı. Gayet sıradan bir esprinin ardından birinin tesadüfi öksürüşünü gülme zannedip, ayıp olmasın diye eşlik edercesine bir gülüşü ağzından tutamamacasına çıkartıvermek. Ve Parlayan billur gözlerle öksürüğün sahibine bakmak. İşte o anda gözlerimizle ''Al götür beni bu diyarlardan yağız oğlan.Seninim gayrı'' demiyorsak. Başka bir zamanda demiyoruzdur.

Durum tespitleri konusundaki bu ukala kendini beğenmiş tavrıma gıcık kapan insanlar.Lafım size. Mucuks.

İzmir'de yapılacak aktivite sayısıyla Afrikada yaşayan sarışın-mavi gözlü,klostrofobik mandolin virtüözlerinin sayısı aynı olabilir.

Zıpkın gibi bıçkın bi çılgın hırçın gördüm. Bunu 2-3 kere tekrarlarsanız türk tekerleme enstitüsünden plaket vericekler bana. Yardımlarınız için teşekkür ederim.


Enter a basmak kadar güvenli bi duygu yok şu klavyede. space tuşu da çok güvende hissettiriyor kendini. ama ş harfi falan. beni benden alıyor. korkuyorum. ğ den bahsetmeme gerek bile yok sanırım.


seks.!

5 yorum:

merve limon. dedi ki...

bu post fena kırdı beni. düzelebilir miyim hiç bilmiyorum. hiç.

Emre Tanrıverdi dedi ki...

üzgünüm merve ayça ya da merve

merve limon. dedi ki...

merve. sadece merve. gerisi önemli değil. ama bu senin suçun da değil tabi. yani bir bebeğe merve ismini koyan anne babanın yaratıcılığından şüphe edilir. doğru.

Emre Tanrıverdi dedi ki...

ben de bu konuda pek yaratıcı ellerden çıkmış sayılmam bir ''emre''olarak. üzülme

merve limon. dedi ki...

isimlerimizi anne-babalarımızın koyması çok berbat. daha mantıklı bir sistem geliştirilmeliydi.